WE’RE HIRING!

CHEF KOK

Over Hudson Beach

Droom jij ook al van het zomerzonnetje tijdens deze koude dagen? Wij wel en we zijn dan ook al druk bezig met de voorbereidingen voor de opbouw van Hudson Beach. De verwachting is dat we medio maart onze California Style Beachclub weer openen op het Zuiderstrand van Kijkduin. We gaan 7 dagen per week open voor ontbijt, lunch en diner. De verwachting is dat de agenda deze zomer weer gevuld staat met borrels, bruiloften en personeelsuitjes.

Voor Hudson Beach zijn we op zoek naar een Chef-Kok

Over de functie

Als Chef kok van de beachclub ben je verantwoordelijk voor het gehele keukenproces. Je geeft op inspirerende wijze leiding aan het keukenteam, je bewaakt de kwaliteit van de Hudson dishes en zorgt dat aan alle regels een voorschriften wordt voldaan. Je hebt ervaring in prijsstellingen, marges en roosters. Je bent creatief in het bedenken van specials en nieuwe gerechten. Je wordt hét gezicht van de keuken van deze vestiging en zorgt voor een enthousiast keukenteam dat kwaliteit en gastvrijheid voorop zet.

Wie we zoeken

We zoeken een initiator met ervaring als chef-kok. Je ziet het als een uitdaging om een topteam samen te stellen. Door jouw ruime ervaring kom je met voorstellen voor kwaliteitsverbeteringen in werkmethoden. Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit en bent sociaal en communicatief vaardig. Op piek momenten weet jij het hoofd koel te houden en kwaliteit te handhaven. Ervaring in een strand paviljoen is een pré.

Wat we bieden

We bieden je een uitdagende en zelfstandige functie op een locatie aan zee met een enorme potentie. Een warme en goede onderlinge sfeer zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor creativiteit en meedenken. De snelle groei van de organisatie biedt doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden prima arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Meer informatie over onze restaurants is te vinden op restauranthudson.nl. Ben je geïnteresseerd? Heel graag zien we jouw uitgebreide CV met foto in de mailbox verschijnen van; jobs@restauranthudson.nl

STAFF WANTED!

* is verplicht om in te vullen

Solliciteer op de vacature Chef kok